VYVALAT 2013

13.10.2013 13:26
Toš Šohajé,
 
díky všem za účast na 4. VYVALATu a udržení tradice výročního turnaje Šohajů! Nakonec jsme hráli 4 na 4 a Kuba nám to hezky (když se zrona neflákal:) odchytal.
Byl to velmi napínavý boj, všichni si sáhli na dno, počasí bylo kruté, závěje vysoké a zápas skončil nějak 8:8 (tuším:), a tak rozhodovaly samostatné nájezdy, při kterých byla vidět nervozita i u zkušenějších hráčů a série se musela několikrát opakovat. Vše bylo pro jistotu dokumentováno (díky Kruldo!), aby mohl ve sporných situacích rozhodnout fotorozhodčí. Nakonec však nevyhráli ti druzí, ale zelení (Marek, Krulda, Michal, Koloušek). Ti druzí (Small, Smile, Šmuk, Martinus) skončili na krásném 2.místě (spokojenost). Nejlepším brankářem turnaje byl Kuba:), který však o tuto cenu málem přišel, ptž Koloušek se ji snažil získat všemožnými nedovolenými zákroky..což mu ale nebylo uznáno. Speciální cenu za nejlepší akci a výkon obdržel Krulda (dobře ty!). I když bylo kandidátů více (cca 8), porota rozhodla jednomyslně.
 
S těmi, kteří se neukázali (snad už douklízeli, budou brzy zdraví, příp.budou mít brzy pravou vánoční pohodu), i s účastníky turnaje, se doufejme uvidím na prvním lednovém tréninku 11.1. - https://sohaje.webnode.cz/news/zimni-treninky-na-skolni/
 
Přeji vám všem krásné prožití vánočních svátků, klid, mír, pohodu, radost v srdci a hřejivý pocit ze svařáku či jiných alkoholických nápojů;o)
 
LAXu a Šohajom zdar!
 
Dne 23. 12. (tj. sobota) se od 13hod uskutečnil 4. VYVALAT neboli VÝroční a VÁnoční LAkrosový Turnaj.
 
O co jde?
  • slavíme 4. rok od založení týmu
  • jsou Vánoce a prázdniny
  • je na čase zjistit, kdo trénoval poctivě a kdo to flákal

Diskuze:

:)

Lucka | 10.12.2013

přijdu, ale chtělo by to víc lidí jak 3

Re: :)

Lucka | 13.12.2013

Tak nepřijdu :( dostala jsem na 10 dní antibiotika

.....

Lovin | 07.12.2013

Na turnaj nedojdu jsem v Praze ten víkend

A strom bude 23.12

Potvrzení účasti

Kolůšek | 07.12.2013

1) Přijdu, dlouho s tím počítám.
2) Martine, rád bych něco přispěl, ať máme sůpr čůpr ceny, jak říkáte v Praze. Ozvi se mi ohledně toho do emailu.
3) Jsem pro turnaj venku, ne v tělocvičně.

Přidat nový příspěvek