Liga ve Strážnici - ohlédnutí

01.05.2015 09:45

O víkendu 11. – 12. 4. se ve Strážnici uskutečnilo kolo Moravské lakrosové ligy. Dorazilo na něj 8 týmů z celé Moravy a 1 tým dokonce až z Prahy. Za oba dny se na dvou hřištích odehrálo 30 zápasů. Domácí tým Šohajé Strážnice změřil své síly se zástupci Holešova, Mikulova, Lanžhotu, Zábřehu a Prahy. Nad dvěma posledně jmenovanými týmy se nám podařilo zvítězit a získat body do celoročního bodování ligy. Výsledky a průběžné pořadí MLL naleznete na webu mll.iktocante.cz a pokud byste si chtěli lakros vyzkoušet, kontakt na nás najdete na sohaje.webnode.cz.

Během sobotního večera jsme pro všechny týmy připravili košt vína, ke kterému nám hrála cimbálová muzika. Atmosféra města Strážnice tak okouzlila všechny hráče, kteří přislíbili, že se do Strážnice vždy rádi vrátí.

Chtěli bychom poděkovat všem, kteří nám pomohli s přípravou, propagací, sponzorskými dary a obecně podporou této jedinečné sportovní akce. Velké díky také těm, kteří nás přišli během víkendu osobně podpořit a zafandit.

Podpořili nás:

Rada města Strážnice, paní starostka Mgr. Renata Smutná, pan místostarosta PhDr. Walter Bartoš, Ph.D., MBA, TJ Jiskra Strážnice, Orelská jednota Strážnice, Římskokatolická farnost Strážnice, Vinařství Dobčák, Vinařství Klásek, Víno Botur, Zámecké sklepy Strážnice, Bar Helenka, Alnus, manželé Flachbartovi, Romanovi, Neumannovi, pan Oselka, p. Ing. Grézl, p. Sochor, p. Holubík, p. Vajčner, p. Polášek, p. Běloch, p. Berčík, p. Kolomazník, p. Dobiš, p. Dávidík, p. Florian, p. Adamec, p. Blata, slečna Marková… a další nejmenovaní přátelé sportu, kteří jsou na lakrosových akcích vždy vítáni.

Za tým Šohajé Strážnice

Martin Neumann