Informace k lize - 1.kolo

21.09.2011 20:01

1. spolenčné dvoukolo 1. a 2.MLL se uskuteční v Tučapech u Holešova. Více info od pořadatelů je na webu: https://mll.iktocante.info/novinka/5-moravske-ligy-zahaji-sezonu-24-25-9-v-tucapech-u-holesova/

 

Info pro Šohaje:

Odjezd: sraz v 7:45 u řidičů, tj. kdo jede s Jarkem a Laďou, tak u nás a kdo s Kruldou, tak u něj. Klidně se s řidiči domluvte a třeba vás vyzvednou. V 9hod vás očekávám v Tučapech. Je to cca 65km směr Hulín.

Návrat: v neděli po zápasech, tj. odjezd z Tučap ve 14:00

 

S sebou: stany, spacáky, karimatky, hygienu (i na sprchu - tj. i ručník!), sportovní boty (kopačky) na hru, lakru a tenisák, pokud máte tmavé kraťasy, tak si je vezměte, jinak budete mít šohajovské, oblečení na chladnější večer a na spaní, náhradní ponožky!, pláštěnku, baterku, toaleťák, jídlo a pití na celou sobotu a neděli dopol, bude tam bufet, takže si můžete koupit párek nebo tak něco.

Pokud vás napadá ještě něco, klidně napište dolů do komentáře.

 

Rozdělení do aut: 

Laďa - Lucka, Standa, Small, Kuba Šmíd

Krulda - Marek, Lovin, Smile

Jarek - Šmuk, Kuba Múčka, Kuba Mašek

 

Rozdělení do stanů: 

Krulda + Marek (+Lovin)

Lucka + Laďa

Ivča + tréňa

a co zbytek???

 

Je tu ještě důležité info: Jarek jede v sobotu večer domů (je jakýsi nachcípaný), takže může vzít někoho na noc dom a v neděli zase zpět. Doporučuju mladším 18-ti let, pokud mají zájem (třeba Kuba M.). Starší a A-tým mají noční trénink, takže musí zůstat:)

 

 

 

 

Diskusní téma:

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek