Havraní turnaj 2012

18.02.2012 19:00

Lakrosový turnaj v tělocvičně bude o víkendu 10. - 11. března 2010. Bude se hrát ve velmi velké tělocvičně - hale v Blansku. Při hře je omezen počet hráčů každého týmu na hřišti na 4 + 1. Kapacita je max. 12 týmů. Přespání bude zajištěno v šatnách tělocvičny - doufáme, ještě upřesníme.

 
 
Na sobotní večer se v rámci turnaje v případě zájmu zařadíme možnost konání turnaje v kuželkách "Lakrosová koule".
 
Startovné činí 600 Kč za tým + nějaké menší peníze za přespání v tělocvičně. Organizátor se bude snažit zajistit obdobně kvalitní ceny, ja každý rok (putovní umělecká kovová hrozně těžká kravina, štěně, dort od babičky, pomeranče, mandarinky).
 
Pořadatel trvá na tom, aby všichni hráči do 18 let hráli s ochranou očí, a doporučuje to i ostatním hráčům.
 
Kontakty info:
 
Aleš Herzog, 604957495 bourbon-zavinac-post.cz
 
PS: Pořadateli je jedno, jestli si vezmete dresy, natož jednotný....
 
Nominace Šohajé:
 
sobota neděle
Martin Martin
Krulda Krulda
Laďa Laďa
Standa Standa
Michal Marek
Lucka Tom 3,5
Tom 3,5  
Gerry (G)  
   
 
Na sobotní večer jsme zváni ke společnému krbu s kluky z Holešova do https://www.delnickydum-blansko.cz/
 

Diskuze:

Re: Re: soupiska

Lucka | 06.02.2012

a samozřejmě ráda pojedu, psala sem to sem 2x ale nezobrazuje se mi to :(

Re: soupiska

tréňa | 07.02.2012

Ok, měním prioritu - pojedou ti, kdo nejvíc chodili na tréninky. Bude to odměna. Proto pojede radši 6, kteří si to zaslouží.

Re: Re: soupiska

Filip | 07.02.2012

Dej prosím příležitost všem ať se přihlašují, kdyby nás mělo být málo. Až teprve dyž nás bude moc, tak to protřiď - dej šanci všem, jsme přece tým, ne? Díky :)

Re: Re: Re: soupiska

tréňa | 07.02.2012

Co jsem napsal, napsal jsem. Ať se přihlásí, kdo chce, dle docházky vyberu.

jedu

gerry | 06.02.2012

rad bych predvedl zkusenosti ziskane na zimaku, tak pokud si me tym vybere, tak pojedu.

Jedu!

Laďa | 06.02.2012

Rád bych si spravil po zimáku chuť, takže doufám, že tentokrát se náš tým zúčastní v hojném počtu. Kluci, Blansko je kousek, je to v tělocvičně, tak doufám, že si na to ten čas najdete, když jste se vykašlali na Prahu, jako i když jsme skončili předposlední, tak jsme si určitě dobře zahrály. Fakt škoda, že nás tam bylo tak málo.

Re: Jedu!

Filip | 06.02.2012

Vypadá to na ano, ale ještě nepotvrzuju, projednám to s našima :)
Btw. to že sme se na to někteří vykašlali má své důvody. V tomto případě (kdy se očekávalo -15 stupňů), bych se na to vykašlal aj dybych mohl jet - sorry kluci a holky jestli vám to nějak vadí, ale aspoň já s Marečkem sme si nechtěli uhnat zápal plic, pač zanedlouho nás čeká liga, i na to sme mysleli... kdo mohl čekat, že bude teplo. A kdyby ne tak to už je, nezlobte se na mě, přehnaná láska k lakrosu a ta jenom škodí.
Jak kdysi řekl Richthofen: Mezi moudrostí a zbabělostí je tenká hranice - a kam to dotahl.

Re: Re: Jedu!

tréňa | 06.02.2012

Stando, ty jsi nejel z jiných důvodů, tak to počasí raději nekomentuj. Vážím si Ladě a Gerryho, že slíbili účast a skutečně jeli - i když s tou podmínkou, že pokud na místě uvidí a ucítí, že je fakt kosa, tak hrát nebudou a udělají si výlet po Praze. Vím, že nemoc je nemoc, ale příště bych byl rád, aby drtivá většina přihlášených hráčů skutečně jela.

Re: Re: Re: Jedu!

Filip | 07.02.2012

Kamaráde to teda komentovat budu! Ty asi nemáš v lásce moc negativní názory, že?! Psal sem, že ikdybych mohl, tak bych nejel - to není zbabělost, to je taky trochu moudrost... A jestli mě nějaké Iktočante hodlá nadávat že se bojím zimy tak ať, když se jí bojím mám pro to dobré důvody. Víš co, říkej si co chceš, ale já nejsem tvrďák jako ostatní, já se řídím hlavou! A ty bys měl někdy taky, je přece spousta dalších turnajů za příjemnějších podmínek, kde můžeme hrát! Ale ne, ty řekneš zimák - mega akce, jedeme, není to pro slečinky.
Jo a jet tam jen tak a až na místě se rozhodnout budu hrát nebo ne - to sorry, ale snad si prve nechám projít hlavou, proč tam vlastně jedu - zahrát si, a ne na nějakou "procházku Prahou". Nevidím hru nadějně = nejedu, aj dybych mohl. S tím můžeš aspoň u mě počítat vždycky.

Re: Re: Re: Re: Jedu!

Ivča | 07.02.2012

Omlouvám se, ale už do toho musím vstoupit. Největší problém byl v tom, že se spousta Šohajů přihlásila a pak to najednou odřekla. Myslím, že na Zimním turnaji se zima dala očekávat, nebo ne? Chápu, že ne všichni sdílí Martinovo nadšení pro hru v jakémkoliv počasí, ale potom nevím, proč jste se teda vůbec přihlašovali...

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>
Přidat nový příspěvek